Gezellige invulkaarten als alternatief voor het gastenboek

Gastenboekkaart bruiloft | Studio Sproet

Een leuke en waardevolle herinnering aan jullie bruiloft

Een bruiloft zonder gastenboek is als een bruiloft zonder feest. Het hoort er gewoon bij en het is een prachtig aandenken aan jullie speciale dag. Maarrr... we steken deze traditie graag in een modern jasje.

De gastenboekkaarten zijn er in diverse soorten. Standaard (meteen te bestellen in de webshop) en op maat gemaakt. Met vragen naar wens én in de stijl van jullie trouwkaart.

Naast de kaarten zijn er ook toffe wensviltjes. Standaard (op voorraad) maar ook op maat te maken, passend bij jullie trouwhuisstijl. Een bijkomend voordeel van de gasteboekkaarten en wensviltjes is... Geen lange rij voor het gastenboek, maar een gezellige (sta)tafel waar de gasten met elkaar en op hun tijd de kaarten kunnen invullen.

Tip: Zet een sfeervol mandje/kistje neer waar de kaarten in bewaard worden tijdens de feestavond. Of laat de kaarten meteen inplakken in een mooi boek. Wellicht met een leuke polaroid of fotostrip uit de photobooth erbij.

Gastenboek invulkaart met vragen | Studio Sproet
Gastenboek invulkaarten losbladig | Studio Sproet

De gastenboekkaarten kunnen worden voorzien van twee boorgaten. Met een losse voorkant en twee ringen kunnen de kaarten na de bruiloft samengebonden worden tot een handig boekje. Zo blijven alle mooie herinneringen aan jullie speciale dag netjes bij elkaar en kunnen jullie er ook na de bruiloft nog van genieten.

IMG 8518 VN03 1080
Gastenboek viltjes op maat | Studio Sproet
IMG 9155 vn03 1080

Meer weten of gastenboekkaarten bestellen? Stuur een vrijblijvende mail naar: monica@studiosproet.com

Dit bericht delen: