Trendalert: Kleurrijk trouwen!

Trouwkaart Splash-LM | Studio Sproet

Een festival thema voor jullie bruiloft.

Helemaal hip, hot, fantastisch leuk en dé trend van het komende trouwseizoen: kleurrijk trouwen. Iets voor jullie? Lees dan zeker even verder.

Of het nu een bruiloft met een festival tintje is of een bruiloft in een paar uitgesproken kleuren. Het is dé trend voor het komende trouwseizoen.

Menukaarten Bruiloft | Studio Sproet
Naamkaartjes | Studio Sproet

Het festival thema was het afgelopen jaar al populair. Je kunt er dan ook ook alle kanten mee uit. Voor het gemak en omdat het gewoon veel beter past bij een bruiloft noemen we het een 'Wedstival'.  Cool toch?!

Bij een wedstival worden de locaties omgetoverd tot een heus festivalterrein. Lekker relaxed en chill kunnen er op verschillende plekken zitjes gecreeërd worden en mag een foodtruck of robuuste barbeque natuurlijk niet ontbreken.

Willen jullie het toch net iets chiquer, dan is een kleurrijk gedekte tafel voor het bruiloftsdiner een goed idee. Aankleden met leuke bloemen in gekleurde vaasjes en natuurlijk met naamkaartjes en menukaarten in de stijl van de dag.

Naast de trouwkaart kunnen jullie de trouwhuisstijl uitbreiden met een welkomstbord, de al eerder genoemde menu- en naamkaartjes, maar ook geloftenomslagen en leuke gastenboekinvulkaarten.

En voor de kinderen op de bruiloft zijn er superleuke kleur- en doeboekjes. A5 boekjes met 12 pagina's puzzelen, kleuren, speuren en stickers plakken. En jazeker... de boekjes worden natuurlijk ook van een heuse 'wedstival-look' voorzien.

Trouwakte voor kids | Studio Sproet
Drieluik trouwkaart colorsplash | Studio Sproet
Pocketfold trouwkaart festival | Studio Sproet

Enthousiast geworden over een kleurrijk thema en willen jullie meer weten? Stuur dan een mail naar: info@studiosproet.com

Dit bericht delen:

Blogberichten