Trouwkaarten op maat gemaakt én kant en klaar geleverd.

Kraft drieluik trouwkaart met label | Studio Sproet

Studio Sproet ontzorgt.

Een bruiloft organiseren is heel erg leuk, maar kost ook best veel tijd en energie. Wij helpen graag een handje bij het maken van de trouwkaarten en eventueel andere onderdelen van de trouwhuisstijl voor jullie droomdag.

Alle kaarten worden op maat gemaakt en kant en klaar geleverd. Heerlijk toch, in de hectische (maar oh zo waardevolle) tijd van voorbereidingen voor jullie droombruiloft.

Op de website van Studio Sproet vind je inspiratie en ideëen. Je hoeft niet zelf aan de slag om je trouwkaart samen te stellen. Niet te slepen met teksten, geen lettertypes aan te passen of foto's te uploaden. En ook niet, als je bestelling binnen is, de kaarten zelf nog in elkaar te zetten. Je hoeft eigenlijk alleen maar een mailtje te sturen en jullie wensen door te geven.

Jullie wensen worden doorgenomen. Meestal in een belafspraak. Daarna ontvangen jullie een vrijblijvende offerte en na akkoord gaan we aan de slag. Via mail en digitale voorstellen is er contact tot de kaart helemaal naar wens is.

Dan wordt er een papieren proefdruk gemaakt. Na akkoord op de proefdruk worden alle kaarten gedrukt, in elkaar gezet, voorzien van lintjes en wat jullie ook maar hebben uitgekozen voor jullie droomkaart. En hebben jullie bijvoorbeeld dag- en avondgasten, dan worden ze in losse pakketjes aangeleverd met een duidelijke sticker wat er in het pakketje zit.

De enveloppen worden los bijgeleverd, want het is natuurlijk niet mooi deze te beschrijven met de kaarten er al in.  Een optie is wel om de enveloppen vooraf te laten bedrukken met adressen.

Dresscode kaartjes voor jullie bruiloft | Studio Sproet
Gastenboekkaart bruiloft | Studio Sproet

Naast trouwkaarten kunnen we nog meer onderdelen leveren voor jullie bruiloft. Van een welkomstbord tot een bedankkaartje en alles er tussenin. Neem een kijkje op de website of stuur een mailtje. Wij vertellen je graag alle mogelijkheden.

Wellicht ten overvloedde... maar alle onderdelen worden natuurlijk in dezelfde sfeer en stijl gemaakt als jullie trouwkaart.

Save the date romantisch met lint | Studio Sproet
Trouwkaart enkel op luxe papier met minimalistisch design | Studio Sproet
 Welkomstbord tbv frame | Studio Sproet

Enthousiast geworden? Stuur gerust een mailtje met jullie vragen/wensen naar: monica@studiosproet.com

Dit bericht delen: